Trygg Personlig Assistans


Vi som driver Wanda assistans har har lång erfarenhet av personlig assistans, omsorg och sjukvård. Vi strävar efter att bygga upp en verksamhet som handlar om att ge dig och din familj stöd och hjälp på det sätt som du önskar.

Personlig assistans innebär att din dag och ditt liv ska utformas efter dina möjligheter, önskemål och behov. Du har kanske familj och arbetar hel eller deltid, du kanske är hemma på dagarna men vill ha en aktiv dag eller du kanske mår som bäst i en lugn miljö där hemmet ofta är central punkt? Oavsett hur din dag ser ut så finns vi här för att ge dig det stöd du önskar och behöver.

Vi vill gärna att du väljer oss som ditt personliga assistansbolag för ett långsiktigt och nära samarbete på dina villkor. Vi ger dig stöd i hela uppdraget och med de delar som du vill att vi ska sköta eller som du önskar sköta själv. De tjänster vi erbjuder delas in i lilla paketet, mellan paketet och stora paketet. Läs mer om de olika paketen här.

Om du tar kontakt med oss så kommer vi hem till dig eller möts på annan plats som passar dig. Vi tror att ett möte blir bäst om man träffas personligen.

Vi som arbetar har mångårig erfarenhet av personlig assistans, hälso- och sjukvård samt vård och omsorg. Du och din familj och dina assistenter kan känna er trygga hos oss.

Vi har jour och är tillgängliga 24 timmar om dygnet. Vi ser det som en självklarhet då dina behov kan uppstå alla timmar på dygnet.

Vi rekryterar dina assistenter i nära samarbete med dig och dina nära. Det är du som väljer och har sista ordet. Som ny kund hjälps vi åt att trimma gruppen genom att vi handleder och stukturerar arbetet.

Vi står alltid med öppna dörrar vilket innebär att du alltid är välkommen till oss eller att vi ses för att förbättra din vardag.

Kontakta gärna oss på telefon, mail eller genom att göra en intresseanmälan här bredvid.
Följ oss på FacebookIntresseanmälan

Anmäl ditt intresse här så
kontaktar vi dig!