Om oss på Personligassistent.nu

Vi har ett genuint intresse av personlig assistans

Företaget har med stort intresse följt utvecklingen av handikappreformen och den lagstiftning som trädde i kraft 1994 med bland annat lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS). Företaget har där igenom stor erfarenhet och kompetens inom handikappomsorg, personlig assistans samt aktuell lagstiftning. Drivkraften är att förändra branschens rykte genom att visa omvärlden hur ett assistansbolag exemplariskt ska skötas.

Vi har ett genuint intresse av personlig assistans och bred kompetens inom organisation/samordning. Inom bolaget finns även juridisk kompetens. De stora assistansbolagen har inte samma möjligheter som oss, nämligen att vara flexibel och anpassa sig efter kundens behov. Vara personliga och sköta det mesta själva, allt från bl a service, kontakter till rekrytering och administration. Därmed är vi snabbare än de stora assistansbolagen.

Personlig assistans

Personlig assistans - för ett oberoende liv

Vi har som mål att bistå människor, såväl barn och ungdomar som vuxna, med funktionshinder med den bästa assistansen och högsta assistansersättning. Vi ger råd och stöd samt juridisk hjälp under hela den tid Du är kund hos oss. Vi har förståelse och erfarenhet av hur svårt det kan vara att behöva en annan människas hjälp, även i de mest vardagliga situationerna. De personliga assistenter som vi rekryterar är engagerade och omtänksamma. Det är detta engagemang och denna omtanke tillsammans med en för varje person anpassad plan som gör skillnad.

Vårt syfte med biträde av personlig assistans är att stärka varje människas möjlighet att leva ett självständigt och oberoende liv som alla andra. Vår motto är att vi ska tillhandahålla den bästa personliga assistansen för Dig oavsett funktionshinder.Följ oss på FacebookIntresseanmälan

Anmäl ditt intresse här så
kontaktar vi dig!